Domicilio: C/ Migdia, 5 – Viladecavalls – Barcelona
e-mail: info@lamola.cat
Teléfono: 687825945
Web: La Mola


Cervezas

IPA

Estilo: Indian Pale Ale
Alcohol Abv: 5,8%
Ibus:60
Descripción: De fermentació alta. Color daurat. Aromes cítrics i florals. A causa de llúpols amb gran contingut d’alfa-àcids, la cervesa és bastant amarga. Té notes cítriques que aporten un toc picant al final del glop. De cos lleuger. L’escuma és cremosa, persistent en copa. És una cervesa de carbonatació mitja.

Belgian

Estilo: Brown Ale
Alcohol Abv: 5,6%
Ibus:22
Descripción: De fermentació alta. Color marró coure. Aromes delicats caramelitzats amb fragàncies ataronjades, cítriques i a pi. Amb cos sedós i dolç propi de les cerveses belgues. Gust una mica torrat i un final a taronja amarga. Carbonatació mitja, escuma densa i cremosa persistent a la copa.

Stout

Estilo: Dry Irish Stout
Alcohol Abv: 7%
Ibus:45
Descripción:De fermentació alta. Aromes torrefactes. Elaborada amb malta d’ordi torrat és una cervesa de color negre amb una escuma densa. De cos lleuger i un gust final a cafè i a fusta. Aquesta cervesa ha tingut una segona fermentació amb barrica de roure francès, d’aquí els gustos a fusta que s’hi poden trobar.

Irish Red

Estilo: Irish Red Ale
Alcohol Abv: 5%
Ibus:25
Descripción:De fermentació alta. Color vermell, aromes florals marcats amb una fragància cítrica notable. Amb força cos i un gust a malta molt marcat, quasi dolç, delicat, lleugerament picant i amb un toc amarg. Amb una carbonatació mitja, aconsegueix una escuma densa i cremosa, persistent a la copa.